Termékek
  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Nyereményjáték szabályzat

  A nyereményjáték szervezője:

  Mucimpex Kft

  Üzlet címe: Debrecen, Veres Péter utca 122.

  Adószám: 11550815-2-09

  Cégjegyzék szám: 09-09-004861, továbbiakban Játékszervező

  A játékszabályzat a Játékszervező által üzemeltetett " Mucimpex" - Facebook közösségi oldalon meghirdetett nyereményjátékokra vonatkozik.

  1. Nyereményjátékban résztvevők

  1.1. A nyereményjátékban résztvehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy aki rendelkezik aktív közösségi oldallal.

  1.2. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Játékszervező munkatársai és tisztségviselői.

  2. A nyereményjáték időtartalma

  2.1. Az adott nyereményjáték időtartalma és a nyereménysorsolás időpontja a nyereményjátékra való felhíváskor kerül meghírdetésre.

  2.2. A nyereményjáték időtartalmán kívűl érkezett jelentkezéseket érvénytelennek tekintjük!

  3. A nyereményjáték menete

  3.1. A nyereményjáték pontos leírását a nyereményjátékra való felhívás tartalmazza, amely a Játékszervező közösségi oldalán kerül meghirdetésre.

  3.2. A nyereményjátékban és a nyereménysorsoláson való részvétel feltétele a nyereményjátékban foglaltak pontos betartása pl.: MEGOSZTÁS+LIKE és feltétel továbbá a nyereményjáték határidejének pontos betartása!

  3.3. A nyereményjátékból kizárással jár a nyereményjáték feltételeinek be nem tartása!

  4. Nyereménysorsolás

  4.1. A nyereménysorsolás a nyereményjátékban meghirdetett időpontban.

  4.2. A nyereménysorsolás helyszíne a Játékszervező telephelye.

  4.3. A nyerteseket a Játékszervező a nyereményjátékban szabályosan résztvevő játékosok közül véletlenszerűen sorsolja ki!

  5. A nyeremény

  5.1. A nyeremény a nyereményjátékra való felhívásban kerül meghatározásra!

  5.2. A nyeremény a Játékszervező által forgalmazott termék vagy a nyereményjáték felhívásban meghatározott értékű ajándékkupon.

  5.2. A nyeremény készpénzre nem váltható!

  6. A nyertes értesítése

  6.1. A nyertes értesítése a Játékszervező közösségi oldalán az adott nyereményjáték lezárását követően nyilvánosan történik.

  6.2. A nyertes a nyilvánosságra hozatalhoz a nyereményjáték szabályzat elfogadásával hozzájárul.

  6.3. Sorsolást követően a nyeremény sorsolás nyertese üzenetben vagy a mucimpexkft@gmail.com e-mail címen felveszi a kapcsolatot a Játékszervezővel, elküldi nevét, címét, telefonszámát!

  6.4. A nyertes akkor jogosult a nyeremény átvételére ha a nyereményjáték szabályait hiánytalanul betartja, a sorsolás utáni eredményhirdetést követően 10 naptári napon belül felveszi a Játékszervezővel a kapcsolatot. Ha a nyertes nem jelentezik elveszti nyereményét, amit újra kisorsolunk!

  6.5. Ha a nyertes felvette a kapcsolatot a Játékszervezővel, de 60 napon belül nem veszi át nyereményét, akkor azt elveszti és újra kisorsoljuk!

  6.6. A nyertes a NYEREMÉNYT a Fáma Futár útján vagy személyes kiszállítással kapja meg.

  7. Adatkezelés

  7.1. Az adatok megadása és kezelése a nyereményjátékban való részvételhez szükséges, illetve a nyereményjátékban való részvétel feltétele.

  7.2. A nyereményjátékban megadott adatokat a Mucimpex Kft kezeli.

  7.3. Adatvédelmi tájékoztató elérhető: www.mucimpexruhazat.hu/adatvedelem weboldalon.

  7.4. A nyereményjátékban való részvétel önkéntes és ingyenes!

  7.5 A nyereményjátékban és nyereménysorsoláson résztvevő természetes személy feltétel nélkül, automatikusan elfogadja jelen nyereményjáték szabályzatot. 

  7.6. A nyereményjáték nyertese, hozzájárul, hogy a Facebook- profiljukhoz tartozó azonosító linket a Játékszervező minden további feltétel nélkül a Nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra hozza.

  8. A nyertes hozzájárul, hogy a nyeremény átvételéről készült képet, a Játékszervező a Mucimpex Facebook oldalán megossza.

  9. A nyereményjátékra a magyar jogszabályok az irányadóak és a nyereményjátékon kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak!

  Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

  A www.mucimpexruhazat.hu üzemeltetője, a MUCIMPEX KFT. ezúton tájékoztatja a látogatóit a személyes adatok kezeléséről. Vásárlóként Ön hozzájárul, hogy teljes nevét, lakcímét, telefonszámát a futárszolgálat részére kiadjuk, mivel a megrendelt áru kiszállítása csak így valósulhat meg.

  A MUCIMPEX KFT ( továbbiakban Szolgáltató) a Webáruház (továbbiakban Webáruház) működése során a Webáruházba regisztrálók  illetve a webáruházba vásárlók ( a továbbiakban Érintett) adatait kezeli.

  Az adatkezelő neve:

  MUCIMPEX KFT

  Adószáma: 11550815-2-09

  Cégjegyzék száma: 09-09-004861

  Kibocsájtó cégbíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága

  Az adatkezelő címe:

  4033 Debrecen, Veres Péter utca 122.

  e-mail: mucimpexkft@gmail.com

  Telefon: +36 52 415 669

  Adatvédelmi tisztviselő:

  Lajter Mónika

  Elérhetősége: +36 30 928 9832

  Alapvető rendelkezések:

  Az Érintett a weboldalon történő vásárlásával/ regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF és a weboldalon közzétett adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

  Az adatkezelés megnevezése:

  Adatkezelés az Érintett önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján az internetes áruházból történő termékrendelés esetében.

  Az adatkezelés jogalapja:

  Az adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb szabályokat a következő két jogszabály tartalmazza.

  Az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságáról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ -a alapján érintett önkéntes hozzájárulása, (röviden: Info.tv).  és a Polgári Törvénykönyv 2013.évi V. törvény.

  Az Európai Parlament és a Tanács  (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, röviden: GDPR).

  A kezelt adatok köre:

  Vásárláskor megadott adatok:

  Az Érintett által a vásárláskor megadott személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, ez alól kivétel a házhozszállítást bonyolító cég ( Futárszolgálat, futár közvetítő ), akiknek a szállítási adatokat bizalmas kezelésre átadjuk. Az adatok kezelésének célja a kiszállítás lebonyolítása. Valamint kivétel az adatfeldolgozók (Tárhelyszolgáltató és a Könyvelés).

  Az Érintett által a vásárlás során kötelezően megadott atadok: név ( vezetéknév, keresztnév ), számlázási cím és szállítási cím: település név, írányítószám, utcanév, házszám, emelet, ajtó, telefonszám, e-mail cím.

  A Webáruház oldalán leadott megrendelésről készült számla adatait a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

  Adatok továbbítása és adatfeldolgozók:

  2021. február 26-tól a

  Szállító:

  GLS Hungary Csomag- Logisztikai Kft.

  2351 Alsónémedi 

  GLS Európa u. 2.

  info@gls-hungary.com

  Telefonszám: +36 1 802 0265

  Futárközvetítő: FürgeFutár 

  1133 Budapest

  Árbóc utca 6.

  e-mail: ugyfelszolgalat@furgefutar.hu

  Telefon: +36 1 900 9669

  FoxPost Zrt.

  3300 Eger

  Pacsirta utca 35 A

  Foxpost Csomaginformáció: +36 1 999 0369

  Magyar Posta Zrt.

  www.posta.hu

  Magyar Posta Logisztika MPL Ügyfélszolgálat telefonszáma:

  06 1 767 82 82

  Csomag nyomokövetése a Magyar Posta által kiküldött email alapján amely e-mailben a kézbesítő telefonszámát is megadják!

  Tárhelyszolgáltató: KontorNET Bt.

  Elérhetőségei:

  9081 Győrújbarát, Fő utca 45.

  info@startuzlet.hu

  https://startuzlet.hu

  Könyvelő neve: Promax Consulting Kft.

  Elérhetősége: 4031 Debrecen, Köteles utca 12.

  Az Érintettek jogai:

  Az Felhasználó bármikor kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz a hozzáférést továbbá bármikor módosíthatja azokat vagy kérheti azok törlését.

  Érintett jogait az alábbi elérhetőségen gyakorolhatja:

  Levelezési cím: MUCIMPEX KFT. Debrecen, Veres Péter utca 122.

  Az Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a fenti elérhetőségen illetve az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámon.

  Telefon: +36 52 415 669

  Az Érintett bármikor kérheti a pontatlanul vagy hiányosan rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését. A törlés nem vonatkozik a jogszabály alapján szükséges adatkezelésekre. Az adatokat a Szolgáltató az alábbiak szerint megőrzi.

  Az adatok megőrzésének időtartalma:

  A személyes adatokat a Szolgáltató csak addig őrizheti meg, amíg a Szolgáltatónak olyan jogos érdeke fűződik az adatokhoz, amely nem haladja meg az egyén magánélethez való jogait. Az adatok felhasználása kizárólag a jogi követelmények teljesítéséhez történhet és más módon nem lehetséges a hozzájuk történő hozzáférés.

  A személyes adatok törlése:

  Minden Érintettnek joga van adatkezelési hozzájárulásának törlésére. Az Érintett saját személyes adatainak törlését a mucimpexkft@gmail.com email címen kérheti. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok nem állíthatók helyre.

  E-mail címek felhasználása:

  A Szolgáltató a MUCIMPEX KFT, kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásának jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban használja fel / tájékoztató vagy reklám e-mail küldésére.

  - az e-mail címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorbabn ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

  Hírlevél feliratkozásához megadandó adatok:

  - név

  - e-mail cím

  - A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot /hírlevél/ tartalmazó leveleket az Adatkezelő /Mucimpex Kft./ csak az Érintett kifejezett és önkéntes hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartamaz. A Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli. Az Érintett bármikor leiratkozhat az általunk küldött hírlevélről a - a hirlevél alján található - leiratkozás- gombra kattintva. A leiratkozás gombra kattintva azonnal törlésre kerül a megadott e-mail címe és hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listánkból.

  Panasz benyújtásának módja:

  Amennyiben úgy érzi, hogy az adatkezelésünkkel kapcsolatos problémáját nem tudja, vagy nem akarja velünk kommunikálva megoldani akkor a panaszát elküldheti az illetékes hatóságnak:

  NEMZETI Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

  1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

  Telefon: +36 1/ 3911-400

  Telefax: +36 1/ 3911-410

  Web: http://naih.hu

  E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu 

  Egyéb rendelkezések:

  Az Szolgáltató rendszere az Érintett aktívításáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze az Érintett által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

  Minden olyan esetben, ha a kezelt adatokat a Szolgáltató az eredeti céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását kéri, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy tiltakozzon az adatfelhasználással kapcsolatban.

  A Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi  továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akinek az adatokat estlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez írányú kötelezettségeinek teljesítésére.

  Technikai adatok:

  Jelen webáruház használata során a felhasználó számítógépének egyes paraméteriről illetve annak IP címéről naplófile készül.

  Webáruház rendszerünk sütiket (cookie) helyezhet el az Ön által használt eszközön. Ezek a sütik a Google által biztosítottak és a Google Adwords rendszerén keresztül történik a felhasználásuk. 

  A sütik felhasználása: A külső szolgáltatók (pl.: Google) ezek segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban látogatást tett a hírdető webhelyén és ez alapján hírdetéseket jelenítenek meg az Érintett részére külső szolgáltatók partnereinek internetes weboldalán. A sütiket letilthatja böngészője beállításaiban.

  Külső szerverek segítik a Weboldal látogatottsági és más webanalítikai adatainak független mérését és auditálást ( Google Analytics ). A mérési adatok kezeléséről bővebben: www.google.com/analytics

  Ha az Érintett nem szeretné, hogy a Google a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje akkor telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

  Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Érintett értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. a módosítás hatályba lépését követően Érintett a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat.

  Ez a webáruház magyar nyelvű.

  Készült: Debrecen, 2019. február 14.

  Frissítve: Debrecen, 2024. március 26.

   

  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.